willie.nl | dubbelle vibrators

Lelo Soraya

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder dubbelle-vibrators en specifiek Lelo Soraya (Lelo-SorayaV008260|1)

Hallo sensatie! De Lelo Soraya is het neusje van de zalm. De Lelo Soraya is gemaakt van de beste siliconen en stimuleert zowel de clitoris, als de G-spot. Met verschillende trilpatronen die harder en zachter kunnen, stimuleert de Lelo Soraya de clitoris en G-Spot op een heerlijke manier. De Lelo Soraya is daarmee ook de laatste vibrator die je ooit zult aanschaffen, want na een keer Soraya geprobeerd te hebben, wil je niet meer anders! Lelo Soraya Vibratiepatronen De Lelo Soraya heeft 8 trilvariaties en ieder kan sterker of zachter worden gezet. Hiervoor is de Lelo Soraya voorzien van 3 verschillende knoppen. De vibratie patronen zijn eenvoudig te bedienen met de middelste knop. Met de + en – knoppen, kan ieder vibratie patroon harder of zachter worden gezet. Op deze manier kan je het ideale vibratiepatroon met de optimale snelheid gebruiken. Waterdichte Lelo Soraya Daarnaast is de Lelo Soraya waterproof en zal jou daarmee een ontspannende - of misschien juist spannende - escapade in het water geven. Of je haar nou meeneemt onder de douche of in bad, Soraya zal je zeker niet teleurstellen! Wij adviseren de Lelo Soraya met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Lelo Soraya Extra’s Soraya wordt geleverd in een uiterst luxueuze verpakking met een satijnen tasje, een oplader, een beknopte handleiding en een broche. Het satijnen tasje is er om de Lelo Soraya veilig en schoon op te bergen. Doordat de oplader is meegeleverd, hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel batterijen in huis hebt. Met de handleiding verzeker je jezelf van een optimale ervaring. BatterijenAccu, oplaadbaar Materiaalbody safe PC ABS / silicone Lengte14cm Diameter2.5 - 3.5cm SpatbestendigJa PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa MultispeedJa


merk: Lelo
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 0.00

EUR: 172.50

Andere producten uit deze categorie

ABIA Cassandra duo vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder dubbelle vibrators en specifiek ABIA Cassandra duo vibrator

De ABIA Cassandra duo vibrator is ergonomisch gevormd en voorzien van 2 krachtige motoren. Deze zijn geplaatst in de schacht en in de clitoris stimulator. De schacht is voorzien van dikke ribbels, die voor extra stimulatie zorgen.

EUR: 39.95

Adam & Eve klassieke duo vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder dubbelle vibrators en specifiek Adam & Eve klassieke duo vibrator

Met deze oplaadbare duo vibrator van Adam & Eve stimuleer je de g-spot en de clitoris tegelijkertijd. De lange schacht, die veel weg heeft van een echte penis, heeft 4 verschillende ronddraaiende snelheidsfuncties heeft.

EUR: 34.95

Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder dubbelle vibrators en specifiek Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Hoe fijn is het dat je zowel de g-spot als de clitoris tegelijkertijd optimaal kunt stimuleren. De Dancing Dolphin van Adam & Eve heeft een ronddraaiende en vibrerende kop met 3 verschillende vibratie standen.

EUR: 74.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (dubbelle-vibrators)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties