willie.nl | dubbelle vibrators

Ulti Climax duo vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder dubbelle-vibrators en specifiek Ulti Climax duo vibrator (Ulti-Climax-duo-vibratorV026070|1)

De Ulti Climax duo vibrator is gemaakt van siliconen en heeft een clitoris stimulator en g-spot stimulator. De gebogen schacht zorgt ervoor dat de g-spot eenvoudig te bereiken is en je zo heerlijk je g-spot kunt stimuleren. De clitoris stimulator heeft 5 elementen die jouw clitoris heerlijk zullen masseren. Met deze combinatie zal je tot een geweldig hoogtepunt worden geleidt door de 10 verschillende vibratiepatronen. Je kunt eindeloos genieten van dit speeltje want hij is oplaadbaar met de meegeleverde oplader. Wij adviseren om de Ulti Climax duo vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd) MateriaalSiliconen / ABS Lengte14 cm Diameter3, 5 cm PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa MultispeedJa


merk: NMC
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 2.95

EUR: 36.00

Andere producten uit deze categorie

Adam & Eve Boppin Bunny duo vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder dubbelle vibrators en specifiek Adam & Eve Boppin Bunny duo vibrator

Met 3 verschillende motoren met ieder 10 verschillende vibratie standen is deze vibrator een echte slaapkamer musthave. De twee 'oortjes' stimuleren de clitoris, terwijl de lange schacht bedoeld is voor g-spot stimulatie.

EUR: 74.95

Adam & Eve klassieke duo vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder dubbelle vibrators en specifiek Adam & Eve klassieke duo vibrator

Met deze oplaadbare duo vibrator van Adam & Eve stimuleer je de g-spot en de clitoris tegelijkertijd. De lange schacht, die veel weg heeft van een echte penis, heeft 4 verschillende ronddraaiende snelheidsfuncties heeft.

EUR: 34.95

Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder dubbelle vibrators en specifiek Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Hoe fijn is het dat je zowel de g-spot als de clitoris tegelijkertijd optimaal kunt stimuleren. De Dancing Dolphin van Adam & Eve heeft een ronddraaiende en vibrerende kop met 3 verschillende vibratie standen.

EUR: 74.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (dubbelle-vibrators)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties