willie.nl | alle soorten en maten

Boy In Blue realistische dildo

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder alle soorten en maten en specifiek Boy In Blue realistische dildo (Boy-In-Blue-realistische-dildoV003465|3)

De Loverboy Boy In Blue realistische dildo is een dildo met een unieke vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat de Boy In Blue perfect is voor G-Spot stimulatie of P-Spot stimulatie. De dildo is voorzien van een scrotum en een mooie eikel, hierdoor lijkt het bijna het echte werk. Met de zuignap onderaan de dildo, kun je hem op elke vlakke ondergrond plaatsen. Ook kan je hem in elke harnas plaatsen. Wij adviseren de Boy In Blue realistische dildo met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. MateriaalTPR Lengte16, 5 cm Diameter3, 8 cm Gewicht0, 33 kg PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)


merk: Loverboy
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 27.50

Andere producten uit deze categorie

20,3 cm dildo met scrotum

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder alle soorten en maten en specifiek 20,3 cm dildo met scrotum

Deze dildo van King Cock is 20, 3 cm lang en heeft een diameter van 5, 1 cm. De dildo heeft een rechte schacht en is onderaan voorzien van een scrotum.

EUR: 33.00

22,9 cm dildo met scrotum

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder alle soorten en maten en specifiek 22,9 cm dildo met scrotum

De Pipedream  dildo met scrotum is 22.9 cmlang en heeft een diameter van 5, 3 cm. Aan de dildo zit een zuignap, zodat je er ook zonder handen van geniet.

EUR: 50.95

28 cm dildo met scrotum

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder alle soorten en maten en specifiek 28 cm dildo met scrotum

Deze King Cock 28 Cm Dildo Met Scrotum is een realistische dildo levensechte details, zoals een rechte schacht, ribbels en een scrotum. Door middel van de zuignap kan er nog beter van genoten worden.

EUR: 46.50

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (alle soorten en maten)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties