willie.nl | bdsm

Bamboe plankje breed

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Bamboe plankje breed (Bamboe-plankje-breedV027506|1)

Met dit plankje met een naar onder toe breder wordende vorm kun je laten zien wie de baas is of je partner billenkoek geven. Zo’n plankje is een BDSM must have. Deze paddle van het merk Andaro is gemaakt van bamboe en afgelakt in een kleur. Verkrijgbaar in naturel, zwart, rood en roze. Afmetingen: 29 cm lang en 7 cm breed. Kleurnaturel, zwart, rood, roze Materiaalbamboe Lengte29 cm Diameter7 cm


merk: Andaro
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 26.99

Andere producten uit deze categorie

Master & Slave BDSM Kit tijgerprint paars

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Master & Slave BDSM Kit tijgerprint paars

Met de Master & Slave BDSM spel kan jij thuis samen met je partner 'Fifty Shades' beleven. Dankzij dit spel worden je fantasieën werkelijkheid. Alle nodige attributen zijn inbegrepen.

EUR: 69.95

Opblaasbaar wigvormig kussen Adam & Eve

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Opblaasbaar wigvormig kussen Adam & Eve

Met dit opblaasbare kussen kun je standjes doen die je niet voor mogelijk hield. Het wigvormige kussen geeft comfortabele ondersteuning bij allerlei houdingen die zonder kussen niet lang vol te houden zijn.

EUR: 34.99

Halsband met tepelklemmen

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Halsband met tepelklemmen

Verhoog de sensatie met deze halsband en tepelklemmen set. De tepelklemmen zijn via metalen kettingen met de verstelbare PVC halsband verbonden en zijn d.m.v. de schroef op de klemmen aan te passen.

EUR: 29.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (bdsm)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties