willie.nl | bdsm

Bamboe plankje rond

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Bamboe plankje rond (Bamboe-plankje-rondV027500|2)

Met dit plankje met een rond uiteinde kun je laten zien wie de baas is of je partner billenkoek geven. Zo’n plankje is een BDSM must have. Deze paddle van het merk Andaro is gemaakt van bamboe en afgelakt in een kleur. Verkrijgbaar in naturel, zwart,  rood en roze. Afmetingen: 29 cm lang en 11 cm breed.   Kleurnaturel, zwart, rood, roze Materiaalbamboe Lengte29 cm Diameter11 cm


merk: Andaro
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 28.99

Andere producten uit deze categorie

Blaze zachte spreidband

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Blaze zachte spreidband

Deze Blaze zachte spreidband kan gebruikt worden om zowel de polsen als de enkels tegelijkertijd vast te binden of om ze beiden los van elkaar in bedwang te houden.

EUR: 34.00

Ouch Beginners Handcuffs

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Ouch Beginners Handcuffs

De Ouch Beginner's handcuffs zijn gemakkelijk hanteerbare polsboeien. Ideaal voor beginners maar ook zeker stevig genoeg voor de pro's. Deze verstelbare handboeien worden geleverd met 2 sleutels.

EUR: 9.99

Blaze Bondage Schommelset

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Blaze Bondage Schommelset

De Blaze Bondage Schommelset bestaat uit vier zachte lussen, elk aan een verstelbare band. Twee straps zijn bedoeld om de benen in te schuiven en de andere twee voor de armen, zodat het lichaam in een comfortabele positie kan hangen.

EUR: 39.50

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (bdsm)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties