willie.nl | bdsm

Bamboe plankje spade

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Bamboe plankje spade (Bamboe-plankje-spadeV027516|2)


merk: Andaro
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 26.99

Andere producten uit deze categorie

Bamboe plankje rond

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Bamboe plankje rond

Met dit plankje met een rond uiteinde kun je laten zien wie de baas is of je partner billenkoek geven. Zo’n plankje is een BDSM must have. Deze paddle van het merk Andaro is gemaakt van bamboe en afgelakt in een kleur.

EUR: 28.99

Bamboe plankje hand

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Bamboe plankje hand

Met dit plankje in de vorm van een hand kun je laten zien wie de baas is of je partner billenkoek geven. Zo’n plankje is een BDSM must have. Hard of zacht, de sub en meester kunnen kiezen of de handafdruk na spanking nog zichtbaar is.

EUR: 28.99

Guilty Pleasure kietelveer paars

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Guilty Pleasure kietelveer paars

Een kietelveer is een prachtig accessoire om je partner zachtjes mee te plagen en zo je BDSM spel uit te breiden. De zachte veertjes van deze paarse Guilty Pleasure kietelveer zijn stevig bevestigd aan het metalen handvat.

EUR: 12.99

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (bdsm)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties