willie.nl | bdsm

Bed bondage boeien set

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Bed bondage boeien set (Bed-bondage-boeien-setV003487|2)

Deze bondage set met enkel- en handboeien is eenvoudig te gebruiken om je partner aan het bed vast te maken. Met behulp van deze set kan je een spannende bondage ervaring beleven zonder hiervoor schroeven of haken nodig te hebben. Het enige wat je nodig hebt is een matras en een avontuurlijke partner. De set bestaat uit meerdere banden die in lengte verstelbaar zijn. Hierdoor is de set onder ieder bed te binden en eenvoudig te gebruiken. Aan ieder uiteinde zijn gemakkelijk één van de boeien te klikken. Alle 4 de boeien zijn met behulp van klittenband om de polsen en enkels te bevestigen. KleurZwart MateriaalPVC / PU / PES / ABS


merk: Guilty Pleasure
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 42.50

Andere producten uit deze categorie

Whipsmart Hogtie

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Whipsmart Hogtie

Deze Hogtie set van Whipsmart geeft je volledige toegang tot de intieme zones van je partner. Je bevestigt polsen en enkels aan de hogtie en bepaalt zo hoeveel je partner nog kan bewegen en in welke standjes.

EUR: 42.99

Block busters tepelklemmen

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Block busters tepelklemmen

De block busters tepelklemmen zijn robuust en eenvoudig te gebruiken. Als de klemmen op de tepels bevestigd zijn, kunnen deze versteld worden met behulp van de schroefjes. De klemmen zijn aan beide kanten voorzien van een siliconen stof.

EUR: 12.00

Blaze blinddoek

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Blaze blinddoek

Met deze Blaze blinddoek word je al het zicht ontnomen en leg je het lot in handen van je partner. Doordat je niet kunt vertrouwen op je zicht, worden je andere zintuigen extra gestimuleerd. Dit zorgt voor een extra sensueel gevoel.

EUR: 14.50

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (bdsm)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties