willie.nl | bdsm

Block busters tepelklemmen

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Block busters tepelklemmen (Block-busters-tepelklemmenV003521|3)

De block busters tepelklemmen zijn robuust en eenvoudig te gebruiken. Als de klemmen op de tepels bevestigd zijn, kunnen deze versteld worden met behulp van de schroefjes. De klemmen zijn aan beide kanten voorzien van een siliconen stof. Dit zorgt voor extra grip en gebruiksgemak. KleurZilver MateriaalMetaal


merk: Guilty Pleasure
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 12.00

Andere producten uit deze categorie

Positie meester set met handboeien

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Positie meester set met handboeien

Deze positie meester set met handboeien is op twee manieren te gebruiken. Zowel in buik-lig als in rug-lig positie is het nek tuigje comfortabel te gebruiken.

EUR: 52.50

Over de deur handboeien

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Over de deur handboeien

Geef je over met deze verstelbare handboeien. De stof aan de binnenkant van de handboeien is zacht pluche en de buitenkant is gemaakt van designer polyester. De lengte van de band die je over de deur hangt is verstelbaar tussen de 70cm en 36cm.

EUR: 29.95

Blaze Door Swing

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Blaze Door Swing

Met de Blaze Door Swing kun je heel gemakkelijk van standjes genieten waarvan je dacht dat ze niet eens mogelijk waren. Hang de acryl buisjes over de bovenkant van een open deur. Doe de deur dicht en zorg dat deze niet per ongeluk geopend kan worden.

EUR: 36.99

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (bdsm)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties