willie.nl | bdsm

Master & Slave BDSM Kit tijgerprint paars

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Master & Slave BDSM Kit tijgerprint paars (Master--Slave-BDSM-Kit-tijgerprint-paarsV005702|3)

Met de Master & Slave BDSM spel kan jij thuis samen met je partner 'Fifty Shades' beleven. Dankzij dit spel worden je fantasieën werkelijkheid. Alle nodige attributen zijn inbegrepen. Zo vind je een zweep, een set polsboeien, een set enkelboeien, een mondknevel, een paddle, een blinddoek, een halsband, een kietelveer, een bondage-touw, een riem en een hogtie. De Master & Slave BDSM Kit bevat 24 uitgebreide opdrachtkaarten. Met dit spel worden de dominante en onderdanige rol constant omgewisseld. Zo weet je nooit wat er gaat gebeuren in dit spel van macht en onmacht. De Master & Slave BDSM spel is een musthave voor iedereen die wil experimenteren op het gebied van dominantie en onderdanigheid. KleurTijgerprint paars LatexvrijJa


merk: Tease & Please
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 0.00

EUR: 69.95

Andere producten uit deze categorie

Blaze flogger met roze slangenprint

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Blaze flogger met roze slangenprint

Deze sexy flogger van Blaze heeft een roze handvat met slangenhuid-dessin dat fijn in de hand ligt en lederlook strengen van 24 cm lang.

EUR: 14.99

Mystim Barry Bite elektroseks tepelklemmen

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Mystim Barry Bite elektroseks tepelklemmen

De Mystim Barry Bite elektroseks tepelklemmen dienen gebruikt te worden in combinatie met de Mystim Tension Lover bedieningsset. Aan de tepelklemmen zitten connectie kabels, die aan de bedieningsset gekoppeld kunnen worden.

EUR: 48.50

FF Purple Passion kit

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek FF Purple Passion kit

Met geen tot weinig ervaring met BDSM is de FF Purple Passion kit ideaal om mee te beginnen. De zachte handboeien en sexy oogmasker zorgen ervoor dat je de controle verliest, terwijl je partner je plaagt met het kietelveertje.

EUR: 28.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (bdsm)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties