willie.nl | best verkocht

Willie siliconen glijmiddel 150ml

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek Willie siliconen glijmiddel 150ml (Willie-siliconen-glijmiddel-150mlV027033|4)

Het Willie siliconen glijmiddel is voor intiem gebruik. Urenlang genieten van ultiem glijplezier. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten. Zorgt voor langdurige gladheid. Vlekt niet en is zuinig in gebruik. Ook voor onder de douche. Omdat dit glijmiddel op siliconenbasis is, is het niet te gebruiken in combinatie met toys en condooms. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet. Inhoud150ml


merk: Willie
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 9.95

Andere producten uit deze categorie

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Met de Satisfyer Pro G-spot Rabbit heb je de mogelijkheid om zowel de g-spot als de clitoris tegelijkertijd te stimuleren. Het lange gedeelte breng je naar binnen en beschikt over 10 verschillende vibratie standen.

EUR: 39.95

Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw

Met de Fleshlight Girls - Alexis Texas Outlaw kan je ervaren hoe het is om seks te hebben met de blonde pornoster Alexis Texas. Deze mooie vrouw kan niet wachten totdat je haar uitprobeert.

EUR: 59.90

Willie bed bondage set

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek Willie bed bondage set

Met het Willie bed bondage set kan je partner geen kant meer op. Trek de boeien onder het bed of onder het matras door en bind je partner vast aan de polsen en enkels. De boeien voelen fijn aan en snijden niet.

EUR: 34.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (best verkocht)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties