willie.nl | best verkocht

De Anaalstick

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder best-verkocht en specifiek De Anaalstick (De-AnaalstickV001546|2)

Dit hete kleine ding is een perfect gevormde, buigzame anaalplug met ribbels en een eenvoudig vingergat voor totale controle! Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.KleurBruin MateriaalPVC Lengte14cm DiameterDikste punt4cm Smalste punt1.5cm BuigzaamJa PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)


merk: Seven Creations
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 2.95

EUR: 9.95

Andere producten uit deze categorie

STROKR-Blowmi pakket

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek STROKR-Blowmi pakket

Met het BlowMi pakket haal je alles in huis om zo lang mogelijk en optimaal te kunnen genieten van de BlowMi. Het glijmiddel op waterbasis zorgt er namelijk voor dat het gebruiken van de BlowMi nog lekkerder wordt.

EUR: 59.95

Willie Toys - Lioness vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek Willie Toys - Lioness vibrator

De Lioness vibrator heef een puntige kop waarmee je eenvoudig je gevoeligste plekjes optimaal te kunt stimuleren. De Lioness vibrator is door haar krachtige motor zeer intens en zorgt zodoende voor heerlijke stimulaties.

EUR: 24.95

Partner Plus remote koppel vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek Partner Plus remote koppel vibrator

Met het gebruik van deze remote koppel vibrator van Partner hebben jullie de mogelijkheid om beiden tegelijkertijd optimaal genot te ervaren. De ene kant van de vibrator breng je vaginaal in en de andere plaats je automatisch op de clitoris.

EUR: 45.00

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (best-verkocht)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties