willie.nl | drogist

Alles in 1 massage kadoset

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Alles in 1 massage kadoset (Alles-in-1-massage-kadosetV005136|2)

Deze alles in 1 massage cadeauset heeft alles om een romantische intieme avond te beleven. Creëer een romantische sfeer door de meegeleverde kaars aan te steken. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid van de alles in 1 gel en masseer je partner met de handige massager.   Om de ultieme massage te geven aan je partner wordt het pakket geleverd met een kaart waarop de 4 beste massagetips staan.    De alles in 1 gel kan ook worden gebruikt als glijmiddel of om de huid te hydrateren. Inhoud30 ml


merk: System JO
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 17.00

Andere producten uit deze categorie

Explicit Blue delay gel

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Explicit Blue delay gel

Voorkom te vroeg klaarkomen met de Explicit Blue delay gel. Door de licht verdovende werking word de intieme zone minder gestimuleerd en dit voorkomt een vroegtijdige ejaculatie.

EUR: 9.95

Spanish fly extreme - man

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Spanish fly extreme - man

In de wereld van vandaag, beïnvloeden omstandigheden zoals stress het libido en viriliteit. Met deze speciale mix van vitamine C + L-Arginine en engelwortel-extract, kan bij mannen de ejaculatie worden uitgesteld.

EUR: 14.50

Pjur Aqua Glijmiddel 500ml

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Pjur Aqua Glijmiddel 500ml

Pjur Aqua glijmiddel is gemaakt op basis van water om er voor te zorgen dat het lekker lang glijdt, zonder dat het gaat plakken. Doordat het op waterbasis is, is het gemakkelijk uit te wassen en maakt het geen vlekken.

EUR: 39.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (drogist)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties