willie.nl | drogist

Mai feromonen geurstokjes kaneel lustopwekkend 20 stuks

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Mai feromonen geurstokjes kaneel lustopwekkend 20 stuks (Mai-feromonen-geurstokjes-kaneel-lustopwekkend-20-stuksV028968|1)

Brand een van de handgemaakte geurstokjes om een erotische sfeer te creëren. De geurstokjes met kaneelaroma bevatten feromonen die lustopwekkend werken. De verpakking bevat 20 geurstokjes. Inhoud20 stuks


merk: Attraction
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 12.95

Andere producten uit deze categorie

Prorino libido capsules voor vrouwen - 5 capsules

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Prorino libido capsules voor vrouwen - 5 capsules

Iedere capsule in dit pakje bevat l'arginine en damiana extracten. Dankzij deze actieve ingrediënten in deze capsules wordt het seksuele verlangen, het uithoudingsvermogen en de prestaties positief beïnvloed. Dit doosje bevat 5 capsules.

EUR: 21.50

Durex Invisible Extra Dun Extra Gevoel condooms 10 stuks

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Durex Invisible Extra Dun Extra Gevoel condooms 10 stuks

Durex Invisible zijn de dunste condooms die Durex ooit ontworpen heeft. Hierdoor kun je er bijna van spreken dat de condooms onzichtbaar zijn. De condooms zijn dan ook ontworpen om een maximaal gevoel te geven tijdens de seks.

EUR: 14.95

Bijoux Cosmetiques - Aphrodisia Massage Glijmiddel

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Bijoux Cosmetiques - Aphrodisia Massage Glijmiddel

De Bijoux Cosmetiques - Aphrodisia Massage Glijmiddel is een 2 in 1 product. Je kunt het namelijk gebruiken als massageolie én glijmiddel. De Aphrodisia Massage Glijmiddel is gemaakt op basis van siliconen zodat je er extra lang van kan genieten.

EUR: 23.50

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (drogist)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties