willie.nl | drogist

Midnight Magic Dione Remote vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Midnight Magic Dione Remote vibrator (Midnight-Magic-Dione-Remote-vibratorV027038|1)

De Dione Remote is een krachtige anaalstimulator met een mooie afstandsbediening. Zowel de afstandsbediening als de anaaltoy zijn gemaakt van lichaamsveilig silicone. Ze zijn beide oplaadbaar. De motor bevindt zich in de schacht met bolvormen. Je kunt kiezen uit 9 verschillende vibratieritmes en 3 costante vibratiepatronen. De Dione plug kan door vrouwen en door mannen worden gebruikt. De taps toelopende top maakt inbrengen gemakkelijk. De 3 bolvormen worden naar onder toe steeds breder, van 28 mm bovenaan tot 36 mm diameter voor de onderste.  De diameters van de bolvormen zijn 2.8 - 3.2 -3.6 cm  BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd) KleurZwart MateriaalSiliconen / ABS Lengte16 cm Diameter3.6 cm WaterdichtJa PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa MultispeedJa


merk: Dream Toys
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 39.50

Andere producten uit deze categorie

Mai feromonen massageolie verwarmend mango 30 ml

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Mai feromonen massageolie verwarmend mango 30 ml

Een massage met verwarmende olie is een heerlijke manier om gevoelens op te roepen en genot te ervaren. Elke aanraking is een uniek moment tussen geliefden.

EUR: 18.95

Safe Superlube Condooms

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Safe Superlube Condooms

De Safe Superlube condooms zijn van het Nederlandse condoommerk Safe. Deze condooms hebben extra veel glijmiddel, waardoor ze nog makkelijker in gebruik zijn.

EUR: 10.95

Into the groove huisparfum 500ml

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Into the groove huisparfum 500ml

Een home perfume die jou en je liefje dichter bij elkaar brengt. Ervaar zelf hoe de aromatische oliën de sfeer in huis beïnvloeden.

EUR: 22.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (drogist)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties