willie.nl | drogist

Pjur Aqua Glijmiddel 500ml

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Pjur Aqua Glijmiddel 500ml (Pjur-Aqua-Glijmiddel-500mlV001669|1)

Pjur Aqua glijmiddel is gemaakt op basis van water om er voor te zorgen dat het lekker lang glijdt, zonder dat het gaat plakken. Doordat het op waterbasis is, is het gemakkelijk uit te wassen en maakt het geen vlekken. Dit glijmiddel is niet schadelijk voor huid en slijmvliezen, zodat je lekker eindeloos kunt glijden! Veilig in combinatie met condooms. Voordeelverpakking van 500 ml!


merk: Pjur
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 39.95

Andere producten uit deze categorie

Dona massageolie met smaak set

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Dona massageolie met smaak set

De Dona massageolie met smaak set bestaat uit 3 verschillende smaken massage oliën. Deze massageolie is veilig voor mensen en geeft massages een extra sensatie.

EUR: 18.00

Pjur Original Glijmiddel 1000ml

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Pjur Original Glijmiddel 1000ml

Dit is de grootverpakking van de Pjur Original Bodyglide. Pjur Original Bodyglide is een uniek glijmiddel op basis van siliconen. De samenstelling van dit glijmiddel zorgt er voor dat het niet uitdroogt of plakt.

EUR: 92.28

Intense Safe Condooms Ribbels & Noppen - 36 stuks

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Intense Safe Condooms Ribbels & Noppen - 36 stuks

Een grootverpakking met 36 Intense Safe Condooms (Rib&Nop). Het Intense Safe Condoom van Safe is een condoom met een structuur van ribbels en noppen. Deze ribbels en noppen zorgen voor extra stimulatie bij de vrouw.

EUR: 24.50

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (drogist)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties