willie.nl | drogist

Wingman Ultra Dun Condooms - 6 stuks

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Wingman Ultra Dun Condooms - 6 stuks (Wingman-Ultra-Dun-Condooms---6-stuksV002117|1)

Een Wingman Condoom is een revolutionair product! Een Wingman Condoom kun je namelijk zeer eenvoudig met één hand omdoen, en dat in slechts twee seconden! Daarom hebben de Wingman Condooms de prestigieuze IF Product Design Award 2014 gewonnen. Hoe werkt het? Wanneer je een Wingman Condoom uit de folie haalt zie je het condoom met daaraan vast een Wingman. Pak de Wingman vast bij de vleugels met het logo aan de bovenkant. Plaats het condoom op de stijve penis en duw de vleugels naar beneden toe. Het condoom rolt nu af en wanneer het zit, verwijder je gemakkelijk de vleugels van het condoom en ben je klaar voor actie! Kleur: Transparant Materiaal: Latex Diameter: 56 mm Inhoud: 6 Stuks


merk: Wingman
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 6.25

Andere producten uit deze categorie

PharmQuests Stay Hard Delay Spray

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek PharmQuests Stay Hard Delay Spray

De Stay Hard Delay Spray van PharmQuests zorgt voor een extra lang uitstel van het mannelijk orgasme! Stay Hard Delay Spray is speciaal ontwikkeld om een vroegtijdige zaadlozing doelgericht en succesvol te beïnvloeden.

EUR: 7.95

MenzStuff anale douche 310ml

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek MenzStuff anale douche 310ml

De MenzStuff anale douche heeft een capaciteit van 310 ml en heeft 9 gaatjes waar water uit komt. De kop is zo gevormd dat deze perfect gebruikt kan worden voor diepe reiniging.

EUR: 17.50

Libido Femme (2 capsules)

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Libido Femme (2 capsules)

Libidofemme is een 100% natuurlijk voedingssupplement speciaal ontworpen om vrouwen meer plezier te geven bij het vrijen! De capsule is samengesteld uit verschillende, natuurlijke Chinese kruiden en vitaminen.

EUR: 16.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (drogist)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties