willie.nl | klassieke vibrators

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder klassieke vibrators en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong (2-Play-vibrerende-dubbele-dongV024638|3)

Met deze vibrerende dubbele dong van 2 Play wordt het voor zowel jou als je partner niks anders dan optimaal genieten. Beide uiteindes beschikken over een aparte motor, waardoor niemand ook maar een beetje tekort zal komen. Schakel eenvoudig tussen één van de 10 verschillende vibratie standen en help jezelf of elkaar richting dat oorverdovende orgasme. Wij adviseren de 2 Play vibrerende dubbele dong te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis. Batterijen6x AAA (niet meegeleverd) KleurRoze MateriaalSiliconen / ABS Lengte36 cm Diameter4 cm MultispeedJa BuigzaamJa


merk: NMC
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 28.50

Andere producten uit deze categorie

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder klassieke vibrators en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong

Met deze vibrerende dubbele dong van 2 Play wordt het voor zowel jou als je partner niks anders dan optimaal genieten. Beide uiteindes beschikken over een aparte motor, waardoor niemand ook maar een beetje tekort zal komen.

EUR: 28.50

21,6 cm vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder klassieke vibrators en specifiek 21,6 cm vibrator

Deze vibrator van Bigstuff is 21, 6 cm lang en heeft een diameter van 4, 5 cm. Zowel de eikel, de schacht als de balzak zijn zeer realistisch gevormd. Door middel van een afstandbediening kan er geschakeld worden tussen de tien vibratiepatronen.

EUR: 39.95

Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder klassieke vibrators en specifiek Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Hoe fijn is het dat je zowel de g-spot als de clitoris tegelijkertijd optimaal kunt stimuleren. De Dancing Dolphin van Adam & Eve heeft een ronddraaiende en vibrerende kop met 3 verschillende vibratie standen.

EUR: 109.00

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (klassieke vibrators)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties