willie.nl | voor haar

17,8 cm dildo

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 17,8 cm dildo (178-cm-dildoV008363|4)

Deze dildo van King Cock is 17, 8 cm lang en heeft een diameter van 4, 1 cm. De dildo is licht gebogen en voorzien van realistische kenmerken. De schacht, ader en eikel zijn zorgvuldig handgemaakt met mooie details om de meest realistische ervaring ooit te creëren. Aan de onderkant is de dildo voorzien van een zuignap die op vrijwel ieder glad vlak oppervlakte te bevestigen is. Door de zuignap is de dildo ook te gebruiken in combinatie met een harnas. Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.MateriaalPVC Lengte17, 8 cm Diameter4, 1 cm WaterdichtJa PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa BuigzaamJa


merk: King Cock
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 2.95

EUR: 28.50

Andere producten uit deze categorie

17,8 cm dildo

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 17,8 cm dildo

Deze dildo van King Cock is 17, 8 cm lang en heeft een diameter van 4, 1 cm. De dildo is licht gebogen en voorzien van realistische kenmerken.

EUR: 28.50

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong

Met deze vibrerende dubbele dong van 2 Play wordt het voor zowel jou als je partner niks anders dan optimaal genieten. Beide uiteindes beschikken over een aparte motor, waardoor niemand ook maar een beetje tekort zal komen.

EUR: 30.00

Everlaster stud harnas met dildo

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Everlaster stud harnas met dildo

Het everlaster stud harnas is voorzien van brede banden die zorgen voor extra draagcomfort. Het harnas wordt geleverd met een holle dildo van 16, 5 cm. In deze holle dildo kan de slappe penis. De zachte stof zorgt voor een aangenaam gebruik.

EUR: 59.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (voor haar)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties