willie.nl | voor haar

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong (2-Play-vibrerende-dubbele-dongV024638|3)

Met deze vibrerende dubbele dong van 2 Play wordt het voor zowel jou als je partner niks anders dan optimaal genieten. Beide uiteindes beschikken over een aparte motor, waardoor niemand ook maar een beetje tekort zal komen. Schakel eenvoudig tussen één van de 10 verschillende vibratie standen en help jezelf of elkaar richting dat oorverdovende orgasme. Wij adviseren de 2 Play vibrerende dubbele dong te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis. Batterijen6x AAA (niet meegeleverd) KleurRoze MateriaalSiliconen / ABS Lengte36 cm Diameter4 cm MultispeedJa BuigzaamJa


merk: NMC
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 30.50

Andere producten uit deze categorie

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong

Met deze vibrerende dubbele dong van 2 Play wordt het voor zowel jou als je partner niks anders dan optimaal genieten. Beide uiteindes beschikken over een aparte motor, waardoor niemand ook maar een beetje tekort zal komen.

EUR: 30.50

21,6 cm vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 21,6 cm vibrator

Deze vibrator van Bigstuff is 21, 6 cm lang en heeft een diameter van 4, 5 cm. Zowel de eikel, de schacht als de balzak zijn zeer realistisch gevormd. Door middel van een afstandbediening kan er geschakeld worden tussen de tien vibratiepatronen.

EUR: 39.95

Anal Fantasy ass-gasm beginners plug

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Anal Fantasy ass-gasm beginners plug

Geniet van de meest explosieve ejaculaties ooit met de ass-gasm beginners plug. Deze 2-in-1 toy dient als prestatieverhogende cockring, waardoor je de ejaculatie kan verlengen en zo het plezier kan verhogen.

EUR: 24.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (voor haar)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties