willie.nl | voor haar

Adam & Eve paarse cockring met dildo

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Adam & Eve paarse cockring met dildo (Adam--Eve-paarse-cockring-met-dildoV025850|1)

Met deze Adam & Eve cockring met dildo kun je alle kanten op. De ring doe je om je penis en zorgt ervoor dat je je orgasme langer uit kunt stellen dan normaal. Tijdens de penetratie zorgt de bullet met 10 vibratie standen aan de bovenzijde voor heerlijke clitoris stimulatie, terwijl je de flexibele dildo kunt gebruiken om de anus te stimuleren. Deze dildo kan tevens gebruikt worden voor vaginale stimulatie. Wij adviseren de Adam & Eve cockring met dildo te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis. Batterijen1x AAA (niet meegeleverd) KleurPaars MateriaalTPE / ABS Lengte14 cm Diameter3 cm MultispeedJa BuigzaamJa


merk: Adam and Eve
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 32.50

Andere producten uit deze categorie

20,3 cm dildo met scrotum

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 20,3 cm dildo met scrotum

Deze dildo van King Cock is 20, 3 cm lang en heeft een diameter van 5, 1 cm. De dildo heeft een rechte schacht en is onderaan voorzien van een scrotum.

EUR: 33.00

21,6 cm vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 21,6 cm vibrator

Deze vibrator van Bigstuff is 21, 6 cm lang en heeft een diameter van 4, 5 cm. Zowel de eikel, de schacht als de balzak zijn zeer realistisch gevormd. Door middel van een afstandbediening kan er geschakeld worden tussen de tien vibratiepatronen.

EUR: 29.95

25,4 cm dildo

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 25,4 cm dildo

Deze dildo van King Cock is 25, 4 cm lang en heeft een diameter van 6, 1 cm. De dildo is licht gebogen en voorzien van realistische kenmerken.

EUR: 59.95

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (voor haar)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties