willie.nl | voor haar

Back to Basics vibrerende dildo Demian 22 cm

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Back to Basics vibrerende dildo Demian 22 cm (Back-to-Basics-vibrerende-dildo-Demian-22-cmV030807|2)

Demian is een van de vibrerende dildo’s van het Super Real label van Back to Basics en hij staat te popelen om je te verwennen! De vibrerende dildo is 19, 8 cm lang en gemaakt van TPE zodat hij levensecht aanvoelt. De multispeed vibraties bedien je eenvoudig met de draaiknop aan de onderkant. De vibrator werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen). Batterijen2x AAA Kleurhuid MateriaalTPE Lengte19, 8 cm Diameter5, 0 cm PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa MultispeedJa


merk: Attraction
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 18.95

Andere producten uit deze categorie

20,3 cm dildo met scrotum

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 20,3 cm dildo met scrotum

Deze dildo van King Cock is 20, 3 cm lang en heeft een diameter van 5, 1 cm. De dildo heeft een rechte schacht en is onderaan voorzien van een scrotum.

EUR: 32.00

21,6 cm vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 21,6 cm vibrator

Deze vibrator van Bigstuff is 21, 6 cm lang en heeft een diameter van 4, 5 cm. Zowel de eikel, de schacht als de balzak zijn zeer realistisch gevormd. Door middel van een afstandbediening kan er geschakeld worden tussen de tien vibratiepatronen.

EUR: 29.95

Adam & Eve paarse cockring met dildo

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Adam & Eve paarse cockring met dildo

Met deze Adam & Eve cockring met dildo kun je alle kanten op. De ring doe je om je penis en zorgt ervoor dat je je orgasme langer uit kunt stellen dan normaal.

EUR: 32.00

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (voor haar)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties