willie.nl | voor haar

Boy In Blue realistische dildo

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Boy In Blue realistische dildo (Boy-In-Blue-realistische-dildoV003465|4)

De Loverboy Boy In Blue realistische dildo is een dildo met een unieke vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat de Boy In Blue perfect is voor G-Spot stimulatie of P-Spot stimulatie. De dildo is voorzien van een scrotum en een mooie eikel, hierdoor lijkt het bijna het echte werk. Met de zuignap onderaan de dildo, kun je hem op elke vlakke ondergrond plaatsen. Ook kan je hem in elke harnas plaatsen. Wij adviseren de Boy In Blue realistische dildo met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. MateriaalTPR Lengte16, 5 cm Diameter3, 8 cm Gewicht0, 33 kg PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)


merk: Loverboy
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 27.50

Andere producten uit deze categorie

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong

Met deze vibrerende dubbele dong van 2 Play wordt het voor zowel jou als je partner niks anders dan optimaal genieten. Beide uiteindes beschikken over een aparte motor, waardoor niemand ook maar een beetje tekort zal komen.

EUR: 30.50

21,6 cm vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 21,6 cm vibrator

Deze vibrator van Bigstuff is 21, 6 cm lang en heeft een diameter van 4, 5 cm. Zowel de eikel, de schacht als de balzak zijn zeer realistisch gevormd. Door middel van een afstandbediening kan er geschakeld worden tussen de tien vibratiepatronen.

EUR: 39.95

Adam & Eve klassieke duo vibrator

Op Fashion For Passion (erotiek, hartstocht en liefde) is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Adam & Eve klassieke duo vibrator

Met deze oplaadbare duo vibrator van Adam & Eve stimuleer je de g-spot en de clitoris tegelijkertijd. De lange schacht, die veel weg heeft van een echte penis, heeft 4 verschillende ronddraaiende snelheidsfuncties heeft.

EUR: 31.50

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (voor haar)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties